adult-angry-communication-1587014

Na Mondeling Akkoord Laat Ik Nooit Meer Iets Van Mij Horen

Hoeveel Tijd Kost Deze K*tKlant? V V
Hoeveel Geld Kost Deze K*tKlant? V
Hoeveel Energie Kost Deze K*tKlant? V V V V V

Via via werd ik voorgesteld aan deze man. Hij huurde mij meteen in voor een brainstorm en we kwamen tot fantastische ideeën. Ik kwam na de brainstorm terug met de resultaten en hij zei zelf geen periodieke pr te willen. Een paar losse persmomenten per jaar, dat was precies wat hij wél wilde. Fantastisch natuurlijk. Wij spraken mondeling de prijs af en na de marketingmeeting die hij een dag later had, zou hij mij laten weten wat de eerste nieuwshaak werd. Vrijdag zouden wij bellen en kon ik meteen aan de slag.

Case
Tot zover een leuke klant met een goede klik. Ik had er helemaal zin in. Tot die vrijdag. Ik kreeg hem op het afgesproken moment niet te pakken. De week erop ook niet. Ook op mijn mails, sms’jes en WhatsAppberichten en via LinkedIn kreeg ik geen reactie. Na een aantal weken van radiostilte heb ik mijn assistent eens laten bellen. Ook zij kreeg geen reactie.

Hoe los je dit op?
Het bleek niet op te lossen. Na ettelijke pogingen om hem te bereiken, mailde ik hem ‘de mail’. De mail waarin ik aangaf dat, omdat ik hem niet kon bereiken, ik ervan uitging dat hij niet meer geïnteresseerd was in het inzetten van pr. Normaliter krijg je daar wél een antwoord op, maar bij hem bleef dit ook uit.

Hoe kom je hier vanaf?
Door ‘de mail’ te sturen leek het einde van de samenwerking tussen B. en mij in zicht. Maar niets bleek minder waar. Deze man woont in de buurt. Toen ik mijn dochter naar zwemles bracht voor haar nieuwe zwemcursus, liep B. ook naar binnen met zijn dochter. Oftewel: ik kom hem elke week tegen. Ik zeg natuurlijk netjes ‘hallo’ en ‘tot ziens’. Hij verbijt zich, maar dat ligt bij hem.