Mijn Depressies Overheersen Alles Zonder Dat Ik Het Door Heb Klant

Mijn Depressies Overheersen Alles Zonder Dat Ik Het Door Heb Klant - Een van mijn klanten is/was een ogenschijnlijk vrolijke man. Ik leerde hem kennen als een visionair ingesteld type die wat pech heeft gehad. Zijn leven stond echter weer op de rit & hij huurde mij in voor 6 maanden PR.

De Case
In de loop der tijd begon ‘his dark side’ steeds meer ruimte in te nemen. Op kantoor zag ik hem steeds minder, wat hij afdeed als ‘druk met dit en dat’. Zo was er altijd wel een reden om niet meer bij elkaar te zitten voor overleg. 

Tijdens steeds meer gesprekken kreeg zijn vreselijke jeugd, zijn altijd mislopende projecten & ander leed steeds meer de overhand. De druppel die de emmer deed overlopen was een sms met de boodschap dat hij ‘te depressief was uit bed te stappen’. Met de educatieve quote ‘negatief gedrag moet je negeren’, gooide ik deze meteen weg. De volgende sms was de vraag ‘of ik tijd had om naar zijn depressieve gezeur te luisteren.

Hoe Je Dit Kunt Oplossen
En toen was het mooi geweest. In een sms terug maakte ik duidelijk dat dit te persoonlijk was en niet past in een zakelijke relatie. 
Een week lang werd ik bestookt met DM’s (twitter) & emails smsjes hoe ik hem ‘Zo kan laten vallen’ , hierna zei hij dat de samenwerking op.

Hoe Kom Je Hier Vanaf?
Het is vervelend een klant kwijt te raken. Maar ik kan je hoe dan ook adviseren altijd assertief voor je zakelijke en persoonlijke grenzen op te komen.

Wanneer dit niet wordt geaccepteerd is het geen goede vriend en helemaal niet de betrouwbare en stabiele zakelijke klant die je zoekt. Voor hem tien anderen!

Hoeveel Tijd Kost Deze KutKlant?        V V V V
Hoeveel Geld Kost Deze KutKlant?      V
Hoeveel Energie Kost Deze KutKlant? V V V V V

One comment on Mijn Depressies Overheersen Alles Zonder Dat Ik Het Door Heb Klant

  1. Fraurrisk zegt:

    Bedankt voor de interessante informatie

Comments are closed.